guide til isfjorden

Turister, lokale og andre interesserede har længe manglet en officiel, opdateret, informativ guidebog om verdensarvsområdet
6. november 2013
Ilulissat Isfjordskontor har udgivet bogen »Oplev Kangia / Ilulissat Isfjord – officiel guide til verdensarvsområdet Ilulissat Isfjord«. Bogen er blevet til ved hjælp af fondsmidler fra DANCEA.

Lærerig bog
Bogen er fyldt med information om Isfjorden som verdensarv, isfjelde, klimaforandringer, forhistorie, dyr og planter, sikkerhed og vandreture ved Isfjorden.

Guiden er på 82 sider i lommeformat, rigt illustreret, produceret i højeste kvalitet og udgivet i en engelsk, grønlandsk, dansk og tysk udgave.

Praktisk guide
Bogen er interessant for alle, men er man så heldig at besøge Ilulissat, er der et opdateret vandrekort med de markerede ruter langs Isfjorden i bogen.

Den nye guide til Isfjorden kan købes i udvalgte turistbutikker og hoteller samt online på greenlandtoday.com's webshop.

Ønsker man at blive forhandler af bogen kan man rette henvendelse til Frederik A Lennert frle@qaasuitsup.gl eller tlf. +299 94 78 84.