Studerende på ilulissat isfjordskontor

Ilulissat Isfjordskontor åbner dørene for grønlandske og udenlandske studerende, der vil i praktik eller skrive projekt/ speciale i forbindelse med verdensarvsområdet eller dets forvaltning.
Som praktikant på Ilulissat Isfjordskontor får du lov til at arbejde med konkrete og aktuelle arbejdsopgaver. Du vil blive tilknyttet en praktikvejleder på kontoret, som vil kunne give dig hjælp og vejledning til dine opgaver.

Vi forventer at du:

  • Er villig til at yde en engageret indsats 
  • Kan arbejde selvstændigt 
  • Har gode samarbejdsevner 
  • Har lyst til at lære 
  • Har godt humør 
Vi foretrækker praktikanter, der har mindst 2-3 års studieerfaring og lyst til en praktikperiode på minimum 3 måneder. Vi anbefaler, at du på forhånd har et konkret projekt/opgave, som du skal arbejde med under opholdet. Elever fra den grønlandske folkeskole har mulighed for kortere erhvervspraktikophold.

Indkvartering og studiestøtte/SU
Vi kan hjælpe med at finde den billigste bolig i praktikperioden. Ilulissat Isfjordskontor har ikke mulighed for at udbetale løn eller dække rejseomkostninger, men anbefaler at man søger legater til dette formål.
Grønlandske studerende kan henvende sig i de grønlandske huse i Danmark, eller i Grønland hos deres lokale studievejleder, med hensyn til dækning af rejseomkostninger. Det er muligt at få SU under et praktikophold i Grønland.

Send en ansøgning
Hvis du er interesseret i et praktikophold ved Ilulissat Isfjordskontor, så send os en ansøgning med oplysninger om din uddannelse, tidligere beskæftigelse, lidt om dig selv og eventuelt hvilken opgave du forestiller dig at skrive under praktikopholdet. Husk at vedlægge relevante eksamenspapirer og eventuelle udtalelser.

Husk at ansøge i god tid – vi anbefaler at kontakte os minimum et halvt år før du ønsker at starte. Ansøgningen sendes til:

Ilulissat Isfjordskontor Avannaata Kommunia
Postboks 1023
3952 Ilulissat
Grønland


Eller på e-mail: kangia@avannaata.gl