Populære vandreruter opdateret

Ilulissat Isfjordskontor er nu færdig med at forbedre de ti kilometer vanderuter, der findes i verdensarvsområdet Ilulissat Isfjord. De tre ruter -rød, blå og gul rute- har fået frisket markeringerne op, genopbygget varder og er et enkelt sted blevet omlagt pga. risiko for stenskred.
20. september 2013
Vandreruterne er god mulighed for at personer uden den store vandreerfaring sikkert kan udforske og opleve naturen omkring Ilulissat Isfjord. Der er med vilje ikke lavet længere markerede ruter ved Isfjorden, da man selv skal kunne finde vej, hvis man begiver sig længere væk fra byen. 
Vandreruterne ved Isfjorden benyttes flittigt af både lokale og turister. Det kontinuerlige arbejde med at markere ruterne går tilbage til 2005, og har betydet mange positive tilbagemeldinger fra de besøgende ved Isfjorden. 
”Alle tre anbefalede ture (gul, rød og blå) er fantastiske og med en enestående udsigt. Landskabet og isbjerge er smukke og større end du kan forestille dig! Du bør ikke gå glip disse ture, når du er i Ilulissat! Stierne er godt markeret, så du kan ikke blive væk.” 
Sådan skriver en schweizisk turist fx på hjemmesiden Tripadvisor.com.

 
Vandrekort med de tre ruter kan downloades på http://www.kangia.gl