Isfjords Photowalk kæmpe succes

Ilulissat Isfjordskontor, Google og Panoramio afholdt lørdag d. 24. marts 2012 for første gang i Ilulissats historie en Isfjords photowalk/ fotokonkurrence. Det blev en eftermiddag med masser af solskin, frisk luft og 30 fotoglade deltagere.

De heldige 30 deltagere, der havde fået plads i konkurrencen mødtes først til frokost på Icy Café. Der var yderligere 11 deltagere på venteliste til arrangementet. Naja Habermann fra Ilulissat Isfjordskontor og Jonas Voss fra Google introducerede deltagerne til photowalken og betingelserne til den efterfølgende fotokonkurrence. Efter frokosten gik alle deltagerne ud i det dejlige solskinsvejr med kurs mod Ilulissat Isfjord til en skøn eftermiddag, hvor der blev knipset løs med kameraerne. Til slut mødtes alle deltagere igen på Icy Café, hvor der blev spist kage, drukket varm kakao og sammenlignet billeder til den store guldmedalje.

Efterfølgende har deltagerne uploadet deres bedste billeder på fotositet panoramio.com i otte kategorier: Mennesker ved Isfjorden, Min Isfjord, Action/ bevægelse, Utraditionelle isbjerge, Kulde, Lys, Sne og Farver.

De heldige vindere af gavekort til samlet 17.000 kr. fotoudstyr vil blive offentliggjort d. 2. april 2012, og man vil kunne se vinderbillederne her på hjemmesiden.

Tak til Google/ Panoramio for samarbejdet og sponsorat af præmier og bespisning.

Photo: Inger Dreyer